Våren är här!

Hej igen!

NU är det faktiskt äntligen vår! Så härligt.

Igår (tror det var igår) såg jag filmen "Julie and Julia", ja så tror jag den hette? Iallafall så fick jag väldigt lust att skriva ett inlägg, eftersom det handlar om en person som skriver en blogg, haha.

Idag har jag faktiskt inte gjort något särkilt, trots det fina vädret. Jag kan väl skylla på min envisa förkylning, antar jag. Det enda jag har gjort är att tittat typ 5 avsnitt av grey's anatomy, hehe. Sen lite senare ryckte jag upp mig, duschade och gick ut på en promenad i skogen. Den blev inte fasligt lång eftersoim min förkylning inte värkar tycka så mycket om långa skogspromenader.

Men i skogen hittade jag massa vitsipps knoppar, vilket betyder att jag och Johanna måste ses efetrsom vi lovade varandra att vi skulle gå på piknick tillsammans när vitsipporna blommar!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Johannapanna

Vilken mysig blogg, kusin! Det gjorde mig lite glad att sitta och läsa den. Jag längtar också tills vitsipporna slår ut! Då ska vi lätt gå på picknik. Jag funderar också på att skaffa blogg haha! Verkar så mysigt. Inte för att jag kommer vara bra på att skriva i den, men ändå. Ha det bäst rosa häst - massa kärlek till dig kusin! <3

2010-04-13 @ 17:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0