Picknik med vitsippor och bullar

Förra Lördagen kom Johanna hit till mig. Alltså för en vecka sedan ungefär.

Vi hade nämligen bestämmt att vi skulle gå på picknik i vitsipporna när vi sågs, så jag hade gjort i ordning en stooor fluffig bulldeg som vi kavlade ut den och fixade i ordning när hon kom.
När våra (helt perfekta för visso) bullar var klara letade vi upp en picknik korg och packade ner en filt, saft, mackor och såklart... bullar!
Vi begav oss ut till slotskogen, och för att hitta den perfekta picknik platsen delade vi på oss, jag klättrade upp för ett högt berg där jag tycktes skymta ett par vitsippor och johanna gick upp för en lång backe där hon såg något grönt högst upp.
När jag var hade klättrat ungefär till helften av berget ringer min mobil. Det är Johanna.
"Klara, jag har hittat guldstället!" skriker hon glatt i telefonen.
Jag klättrar lagom smidigt ner för berget och springer till Johanna, som värkligen har hittat guldstället!
Där sätter vi oss och äter, pratar och bara njuter tillsammans.
Det var det undebaraste jag har gjort på länge, och nu ska det bli en tradition, såklart!
Guldstället!
Johanna var otroligt söt som vanligt.
Och såklart: våra perfekta bullar!

Våren är här!

Hej igen!

NU är det faktiskt äntligen vår! Så härligt.

Igår (tror det var igår) såg jag filmen "Julie and Julia", ja så tror jag den hette? Iallafall så fick jag väldigt lust att skriva ett inlägg, eftersom det handlar om en person som skriver en blogg, haha.

Idag har jag faktiskt inte gjort något särkilt, trots det fina vädret. Jag kan väl skylla på min envisa förkylning, antar jag. Det enda jag har gjort är att tittat typ 5 avsnitt av grey's anatomy, hehe. Sen lite senare ryckte jag upp mig, duschade och gick ut på en promenad i skogen. Den blev inte fasligt lång eftersoim min förkylning inte värkar tycka så mycket om långa skogspromenader.

Men i skogen hittade jag massa vitsipps knoppar, vilket betyder att jag och Johanna måste ses efetrsom vi lovade varandra att vi skulle gå på piknick tillsammans när vitsipporna blommar!

PUSS

RSS 2.0